Συχνές Ερωτήσεις

Αποστολή Παραγγελιών και Χρέωση – Αποστολή στο εξωτερικό

Η αποστολή των παραγγελιών στην Κύπρο γίνεται μέσω ταχυδρομείου ή κούριερ. Παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Κύπρο με σταθερή χρέωση 2 ευρώ, ανεξαρτήτως ποσότητας και βάρους.

Για αποστολή βιβλίων στην Ελλάδα υπάρχει σταθερός συντελεστής χρέωσης 15 ευρώ.

Για αποστολή βιβλίων στο εξωτερικό, μπορείτε να επικοινωνήστε με το Έρμα τηλεφωνικώς (+357 22 346770) ή μέσω της ιστοσελίδας μας.

Πληρωμή

Η πληρωμή των παραγγελιών, στην παρούσα φάση, γίνεται με τους εξής τρόπους:

α. Μέσω Paypal.

β. Μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση της παραγγελίας.

γ. Μέσω τραπεζικού εμβάσματος / Revolut / QuickPay. Οι κάτοχοι κάρτας Revolut και οι πελάτες της Τράπεζας Κύπρου (χρήστες QuickPay) μπορούν να πληρώσουν στον τηλ. αριθμό (+357) 99 980574. Χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας ή το όνομά σας στις λεπτομέρειες πληρωμής. Για τραπεζικό έμβασμα χρησιμοποιήστε τα στοιχεία λογαριασμού, τα οποία θα εμφανιστούν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, εάν επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Μετά την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό και αφού το ποσό ξεκαθαρίσει (3-5 εργάσιμες ημέρες), θα προχωρήσουμε στην αποστολή των προϊόντων.

Υπάρχει κίνδυνος με πληρωμή μέσω Paypal;

Όχι. Πέραν της πολιτικής αποζημίωσης της ίδιας της εταιρείας, φροντίσαμε ώστε η σύνδεση στην ιστοσελίδα μας να γίνεται μέσω ασφαλούς παροχέα. Παρ’ όλα αυτά, η υποβολή των στοιχείων σύνδεσης Paypal δεν γίνεται μέσω της σελίδας μας, αλλά με ανακατεύθυνση στην ίδια την υπηρεσία.

Γίνονται δεκτές επιστροφές;

Στην περίπτωση όσων διαμένουν στην Κύπρο, επιστροφές στις παραγγελίες γίνονται δεκτές εντός διαστήματος 15 ημερών. Σε ό,τι αφορά στους κατοίκους Ελλάδας και εξωτερικού, επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννόησης (μέσω email ή τηλεφώνου), εφόσον επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών.